Colofon

Beheerder van deze website:

Justagooddeal.com is de handelsnaam voor de officiële online winkel voor JAGD. Deze specifieke online winkel is bedoeld voor klanten in Nederland en België.

De website valt onder ons eigen beheer.

Just a Good Deal bedrijfsgegevens:
Bredaseweg 12, 5111 GC, Baarle-Nassau
Telefoonnummer: 085-0026216
KvK-nummer: 81548788
Btw-nummer: NL003575910B28
Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.30 uur
E-mailadres: info@justagooddeal.com

Voorwaarden en retourbeleid:

De voorwaarden van justagooddeal.com zijn van toepassing op alle bestellingen en leveringen via deze website. Deze voorwaarden beschrijven de rechten van onze klanten, inclusief informatie over garanties en de bedenktijd.

Intellectuele eigendomsrechten:

Alle op deze website gebruikte rechten op foto’s, inclusief auteursrechten, berusten bij justagooddeal.com of er zijn door justagooddeal.com de licentierechten voor verkregen. Op de door justagooddeal.com gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s is auteursrecht van toepassing. Voor verveelvoudiging, verwerking, verspreiding en elke andere vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is voorafgaande schriftelijke toestemming van justagooddeal.com of de betreffende auteursrechthebbende vereist. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn uitsluitend toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door justagooddeal.com zijn de nodige licenties van auteursrechten van derden verkregen.

Deze handelsmerken en handelsmerktekens mogen niet in verband worden gebracht met enig product of enige dienst die niet van justagooddeal.com is en mogen niet worden gebruikt op een manier die kan leiden tot verwarring onder klanten van justagooddeal.com of die de goede naam van justagooddeal.com kan aantasten of in diskrediet kan brengen.