Over ons

Waarom JAGD?

Ik ben JAGD - Branding made easy begonnen omdat ik zag dat gedegen bedrijven, in een redelijk snel tempo, werden ingehaald door nieuwkomers zonder een beter product of dienst.

Dit gebeurt puur door het feit dat u achterblijft met uw online aanwezigheid en branding te moderniseren. Zorg er gewoon voor dat de uitstraling uw bedrijf echt vertegenwoordigt!
U kunt tegenwoordig niet meer ondernemen of groeien met dat logo wat u een keer in paint heeft gemaakt, en die website die totaal niet tot een actie van een potentiele klant leidt.

Laat ons u gewoon helpen want uw huidige online aanwezigheid kost u gewoon klanten, dan zorgen wij ervoor dat u er weer jaren tegen kan en vrijwel zeker direct uw omzet ziet groeien.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf wat simpelweg voor beide partijen er een succes van wil maken.

Tot snel en kijkt u gerust wat verder op de site, voor eventuele vragen kunt u ons via de contact pagina op alle manieren bereiken. Mijn persoonlijke nummer is 06-21697242 of mvanderzon@justagooddeal.com, mocht u gelijk een afspraak willen maken.

Met vriendelijke groet,
Mike van der Zon - Oprichter & vertegenwoordiger.
JAGD- Branding made easy

Bekijk basis diensten
 • Shopify expert

  Er is maar 1 winnaar op het gebied van mogelijkheden, snelheid, gebruiksvriendelijk en compleetheid en dat is Shopify. JAGD is officieel Shopify partner en beschikt over exclusieve mogelijkheden voor u als klant van ons. Wij kunnen lezen en schrijven met Shopify en kunnen u daarom in u eigen beheeromgeving direct live van dienst zijn en meekijken.

 • Google management

  JAGD beschikt over een google management account wat ons instaat stelt uw Google mijn bedrijf in te stellen en eventueel advertenties voor u te maken. Laat Nederlands grootste zoekmachine in uw voordeel werken!

 • Nederlandse servers

  Wij gebruiken Nederlands snelste en betrouwbaartste servers om uw website op te hosten. Yourhosting komt al jaren het beste uit de bus en is gevestigd in ons eigen landje. Wel zo veilig.

 • Gratis 1 uur online live support

  Uniek bij Jagd: Zodra uw website gereed is, en wij alles op de achtergrond hebben aangemaakt en klaar hebben staan.
  Krijgt u bij JAGD een uur live training. Daarnaast zijn we, zolang u host bij ons, 5 dagen bereikbaar voor direct premium support.